AiderAider

Aider åpner kontor på Romerike: – Kanskje Norges største vekstområde

Det er ingen bremser på Aider-toget, og kompetansehuset åpner nå et nytt kontor i Lillestrøm. – Skal du betjene hele Oslo-regionen godt, kan du ikke bare sitte i sentrum, sier Aider-leder Andreas Vik.

Vi finner de riktige folka

Lokale kontorer og plassering ved knutepunkter har vært en del av suksessoppskriften for Aider. Derfor var et kontor på Romerike nærmest selvsagt.

– Dette er kanskje Norges største vekstområde og en voldsomt spennende næringslivsregion, så det har vært helt naturlig å posisjonere oss der. Cluet, som alltid, er å finne de rette folka. Det gjorde vi til slutt, og jeg er superhappy med teamet vi har fått på plass, sier Vik.

TA KONTAKT

Andreas Vik

Leder i Aider

91 78 65 25 LinkedIn

En gave

Ole Thorbjørn Fodstad og Anni Sandbækbråten er de første ansatte – og nøkkelpersonene – i den nye satsingen på Romerike. Begge har over 20 års erfaring med å drive regnskapskontor i Lillestrøm..

– Dette er folk med tung regnskapserfaring, som i tillegg har «Aider-mindsettet». Det er sjelden at såpass erfarne folk har ledig kapasitet, så dette er jo en gave til endringsvillige kunder i regionen, sier Vik.

Men kapasiteten fylles fort. Allerede før dørene offisielt er åpnet, ringer det i telefonen til Fodstad.

– Ryktene sprer seg raskt, og vi har allerede ansatt 6 personer som skal være med på å bygge dette miljøet. Ambisjonene er selvsagt videre vekst, og det skal vi få til gjennom å tilby det brede spekteret av tjenester som Aider er kjent for, sier han og legger til:

– Det betyr selvsagt også at vi ser etter flere dyktige hoder, og vi skal stå på for å være en attraktiv arbeidsgiver i distriktet.

Tenker annerledes

I tillegg til robuste regnskaps- og lønnstjenester får kundene på Romerike nå tilgang på spissede rådgivingsmiljøer innen alt fra HR til eiendom. Særlig tror Fodstad at Aiders tech-kompetanse vil komme kundene til gode.

– Både Anni og jeg har i praksis jobbet med digitalisering siden 2004. Med Aiders tech-miljø i ryggen kan vi hjelpe kunder med dette på et enda høyere nivå. Den kombinasjonen av tung regnskapskompetanse og teknologikunnskap er unik og kraftfull, og vi tror den vil slå godt an her.

Det er kompanjong Sandbækbråten enig i. I tillegg trekker hun frem Aiders tankegang om «folk først» som en vinneroppskrift:

– Ideen om at folk blir enda viktigere i en digital verden, appellerte veldig til meg. Jeg vet når de rundt meg både er dyktige og trives, trives også kunden. Å skape en bra arbeidsplass henger derfor sammen med suksess i markedet, sier hun og avslutter:

– Og her har jeg tro på suksess. Romerike er overmoden for et miljø som tenker annerledes.