AiderAider

Aider åpner kontor i Stjørdal

Tre rådgivere fra Aider i Trondheim parkerer pendlerbilen og åpner kontor i hjembyen Stjørdal. – Dette er en bra ting for alle, og kanskje aller mest for det lokale næringslivet, sier Maren Bye, partner i Aider.

1. september klippes snoren ved det nye kontoret på Torgkvartalet midt i Stjørdal sentrum. For Bye handler det om å komme nærmere kundene.

– Det er ikke tilfeldig at vi har plassert oss så sentralt. Vi opplever at de fysiske møtene er selve limet i gode kunderelasjoner. Her skal det være lav terskel for å stikke innom og ta en kopp kaffe.

 

Skal effektivisere

Også nærheten til Værnes flyplass gjør at den trønderske gjestfriheten bare er noen timer unna de aller fleste.

– Her blir det enkelt å få flydd folk inn når det er nødvendig. I tillegg skaper jo flyplasser alltid grobunn for et yrende næringsliv. Og der det skjer ting, der skal vi være, sier Bye.

Også kollega og Aider-partner Torgeir Lium gleder seg til å komme tettere på den stjørdalske kundemassen. 

– Stjørdal har alt fra en lang rekke bilfirmaer og historisk industri til et stort spenn av entreprenører og tjenesteytende bedrifter. Nå skal vi hjelpe dem med å effektivisere hele økonomifunksjonen, sier han.

TA KONTAKT

Maren Bye

Kontorleder • Stjørdal

99 77 09 79

Ingen begrensninger

Med Aiders innrykk får næringslivet i Stjørdal tilgang på et kompetansenettverk som ikke bygger på revisjon som primærtjeneste. Det tror Lium vil bli godt mottatt.

– Kundens gevinst ligger jo blant annet i at vi også er et tech-selskap. Det betyr at vi kan gi dem en kontroll og oversikt de kanskje ikke visste var mulig. Bruker du fremdeles papir og perm? Da kan vi ta deg med opp i skyen og inn i fremtiden, sier Lium.

På sikt er målet å tilby et bredt spekter av økonomitjenester, fra utleie til HR-rådgiving

– Nettopp fordi vi er et kompetansehus, er det ingen begrensninger for hva vi kan tilby. Det er kundens etterspørsel som styrer, sier han.

Folk først

I likhet med Aider generelt legger ikke gjengen fra Stjørdal skjul på at også de har vekstambisjoner. Men konkrete tall har de ikke satt.

– Hehe, vi kan i alle fall si at de nye kontorlokalene har plass til dobbelt så mange som vi har i dag. Det å bygge opp den lokale kompetansen kommer til å stå helt i sentrum, og nå skal vi få på plass flere gode hoder, sier Lium og avslutter:

– Det dreier seg som alltid om folk først.