AiderAider

Aider går inn som eier i Gripr: – Sammen skal vi riste litt i håndverkerne

I halvannet år har softwareselskapet Gripr sett seg om etter den riktige strategiske partneren. Nå er letingen over, og Aider går inn på eiersiden. – Vi er aktøren som endrer hva regnskapsselskaper er og jobber med. Dette er et godt eksempel på det, sier Andreas Vik, leder i Aider.

aider regnskapsføreren

Jobber du i entreprenørbransjen? Kontakt oss

Gripr leverer programvareløsninger for håndverksbransjen. Gjennom smarte integrasjoner og effektive løsninger for dem som jobber i felt, gjør produktene deres samhandling og dokumentasjon langt enklere. 

– Vi har lenge sett at mange håndverkere og entreprenører jobber tungvint, med tidkrevende manuelle prosesser og mye koordinering. Nå har vi endelig funnet produktet som løser et utbredt problem for kundene våre.

Kvalitet og kontroll

Små og mellomstore håndverksbedrifter kan nå glede seg over markedets første samhandlingsverktøy som tilbyr en gratis plan. Et som har alle funksjoner de trenger for effektivisere prosessene sine.

– Vi i Aider interesserer oss ikke bare for regnskapet, men ønsker genuint å hjelpe kundene våre til å få effektive administrative prosesser. Denne løsningen gir en helt annen kvalitet og kontroll både internt i virksomheten og i prosjektene, sier Vik.

Dermed var det naturlig at Aider ønsket en hånd på rattet. Og det er et tungt tech-miljø Gripr nå får i ryggen.

– Aider Tech har 40 personer som jobber med systemutvikling, integrasjoner, applikasjoner og datavarehus, i tillegg til mange solide partnerskap med andre teknologileverandører. Nå skal vi knytte Gripr enda tettere til oss, og være med på denne utviklingsreisen.

Fotavtrykk i markedet

Kim-André Heggenes, gründer av Gripr, er glad for at han endelig har funnet en god strategisk partner som også blir med på eiersiden. Nå er han klar for å disrupte arbeidshverdagen for håndverkerne.

– Aider er den perfekte partneren fordi de både har høy tillit, kunnskap og erfaring. De har vokst fort og har store ambisjoner, akkurat som oss. Nå skal vi sammen riste litt i håndverkerne og sette et skikkelig fotavtrykk i markedet, sier Heggenes.

Gründeren tror mye av nøkkelen ligger i at produktet de har utviklet, er til for alle, ikke bare dem med penger nok til å gjøre store investeringer.

– Vårt ønske er å gjøre dette tilgjengelig slik at folk faktisk får verktøyene de trenger for å gjøre en god jobb. Plattformen vår kan integreres mot både regnskapssystem og Boligmappa. Du får kort sagt alt du trenger på ett sted, uten at det koster skjorta. For svært mange vil dette nærmest være en no-brainer. 

 

For store og små

Og teknologien, som Aider nå skal være med på å videreutvikle, er allerede imponerende.

– Gripr har en utrolig evne til å kjapt integrere med de løsningene som kundene har fra før. De kan levere og ferdigstille integrasjoner på rekordtid. Den smidigheten gjør at produktene deres passer både for håndverkeren på hjørnet og store entreprenører med avanserte behov, sier Vik og avslutter:

– Vi er allerede i ferd med å skape en helt ny hverdag for regnskapsførere, så nå får vi se hva vi klarer å gjøre for håndverkerne.