AiderAider

Aider slår seg sammen med Effektiv Bedrift AS

I 20 år har regnskapskontoret Effektiv Bedrift stått fjellstøtt i den trønderske kommunen Melhus. Nå tar de med seg den veldrevne butikken inn i kompetansehuset Aider. – Dette er dyktige folk som har klart å knekke noen viktige koder. Vi gleder oss til å få dem med på laget, sier Christian Langseth, partner i Aider.

Sammenslåing var løsningen!

Melhus-bedriften, som har nær 300 kunder fordelt på sine 8 ansatte, har de siste årene vært vitne til et arbeidsmarked i endring. Roy Jarle Jensen, daglig leder gjennom to tiår, forteller at konkurransen om de skarpeste hodene har tilspisset seg.

 

– Det er vanskeligere enn noen gang å få tak i flinke folk, spesielt for oss utenfor de største byene. Derfor landet vi på at en sammenslåing kunne være løsningen. På den måten kan vi få flere hender og mer kompetanse å spille på, og slik skape økt trygghet og flere muligheter for kundene våre, sier Jensen.

TA KONTAKT

Roy J. Jensen

Kontorleder på Melhus

91 72 67 35

Full klaff fra første møte

Gjennom årenes løp har det vært en håndfull friere på døren i Melhus. Slik går det gjerne når man driver bra business. Men Jensen hadde øynene på festet på en viss utfordrer.

 

– Jeg har fulgt med på Aider en stund, og følelsen min har vært at vi har en sammenfallende filosofi. Og så er det jo umulig å ikke legge merke til den imponerende veksten de har hatt. Det er en reise vi har lyst til å være med på, sier Jensen.

Disse folka skal med på laget!

Allerede etter første møte var det full klaff. Aider-partner Christian Langseth fikk den gode magefølelsen umiddelbart: Disse folka må vi ha på laget.

 

–  Vi hadde samme syn på bransjens retning, og de var tydelige på at det handler om å videreutvikle flinke folk, som jo er Aiders grunnfilosofi. I tillegg er de et fullverdig Tripletex-miljø, langt fremme når det gjelder teknologi og har ekstremt bra kundetekke. De har lyktes virkelig godt i et vanskelig marked og har garantert ting å lære oss, sier Langseth.

 

Godt posisjonert for fremtiden

Inn i det nye konsernet tar også Jensen og kollegaene med seg ekspertise på bygg og eiendom – et satsingsområde for kompetansehuset Aider. 

 

– Melhus er den kommunen i hele Norge med høyeste byggeaktivitet, og gjennom årene har vi bygget oss opp mye erfaring med store prosjekter. I dag har vi en solid kundeportefølje av både entreprenører og boligutviklere, og med Aider i ryggen kan vi serve dem bedre enn noen gang, sier Jensen.

 

Både Jensen og Langseth tror også at Melhus er en smart geografisk-strategisk plassering for det hurtigvoksende kompetansehuset:

– Aider har allerede kontorer i Trondheim og på Stjørdal. Med enda sterkere tilstedeværelse i Trondheimsregionen og står vi godt posisjonert for fremtiden, sier de samstemt.