AiderAider

Aider + Finansavisen = HR Akademiet

Sammen med Finansavisen har vi laget HR Akademiet. En læringsplattform for deg som ønsker faglig input på bare 10 minutter! La deg inspirere og lær av dyktige Aidere gjennom seks episoder hvor HR står i sentrum.

HR Akademiet består av seks episoder:

Mangfold – Se episoden her

  • Gjennom denne episoden vil du få innsikt i hva forskning viser om mangfold og resultater, og hvilke positive effekter mangfold har på en virksomhet. I tillegg vil du forstå hvordan du kan gjøre mangfold til selskapets konkurransefortrinn

 

Empolyer branding – Se episoden her

  • Hvordan skal du tiltrekke deg de beste folka? Gjennom denne episoden vil du lære mer om viktigheten av å jobbe aktivt med employer branding, samt hvordan du bør gå frem, steg for steg.

 

Den vanskelige samtalen – Se episoden her

  • Trenger den vanskelige samtalen å være så vanskelig? Lær enkle steg for hvordan du skal gå frem når du skal gjennomføre en slik type samtale. Husk – å ta den vanskelige samtalen, kan være en gave til din ansatt.

 

Sunn bedriftskultur – Se episoden her

  • Her vil du lære mer om hvordan du kartlegger dagens kultur, identifiserer riktig kultur og til slutt, hvordan du implementerer den. 

 

Sykefravær – Se episoden her

  • Et høyt sykefravær over tid kan påvirke arbeidsmiljøet og kulturen i din bedrift negativt, og dermed føre virksomheten inn i en vond spiral av økt sykefravær og tilhørende kostnader. Heldigvis er det gjennom enkle grep mulig å skape en helsefremmende arbeidsplass. 

 

Fremtidens HR – Se episoden her

  • Hva er fremtidens HR og hvordan kan vi med hjelp av HR skape enda større verdi i organisasjoner? I denne episoden vil du få innsikt i trender og forskning på HR-området. 

 

 

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

Fra venstre har vi Julie Andresen, som lærer deg mer om Empolyer Branding, slik at du lettere når de riktige kandidatene.

Eva Jaanson serverer deg kunnskap om fremtidens HR, og ser på forskning og nye trender.

Camilla Skulstad tar deg gjennom sykefravær og hvordan du skal følge opp dine ansatte.

Line Hobbesland gjør den vanskelige samtalen enkel gjennom konkrete tips som alle ledere vil ha nytte av.

Karina Arnsen står for innsikt i  mangfold og sunn bedriftskultur! To viktige episoder for deg som leder en bedrift.

Til HR akademiet