AiderAider

Sterke tall for Aider i siste kvartalsrapport: – Veksten skal fortsette

Kompetansehuset Aider leverer sterke tall for Q2 2022. Den ferske kvartalsrapporten viser en inntekt på 135 millioner, en økning på 69 % fra samme kvartal i fjor. – Vi har full fart fremover og ser store muligheter for fortsatt kraftig vekst, sier Andreas Vik, leder for Aider.

Både oppkjøp og organisk vekst

Selskapet har også et godt resultat å vise til, med en EBITDA på 36,8 millioner i andre kvartal, opp fra 19,8 millioner i fjor. EBITDA per juni er 56,5 millioner. Også marginen har økt fra 24,7 % til 27,2 % det siste året. 

– Mye av veksten i andre kvartal kommer fra sammenslåinger, hvor oppkjøpet av PwC Accounting er det største, men vi har også en kraftig organisk vekst, sier Vik.

 

– En kraft å regne med

Siden oppstart har Aider hatt et uttalt mål om å redefinere regnskapsbransjen – om å samle nok krefter til å utfordre det etablerte. Nå peker tallene mot at det virkelig skjer.

– Det disse tallene egentlig viser, er at regnskapsbransjen er en kraft å regne med, og at også vi kan spille ball med de største kompetansehusene. Det vi hele tiden har snakket om, holder på å ta form.

Vik mener dette er noe bransjen har ventet på, og at flere der ute nå heier litt på Aider.

– For vår egen del er vi stolte av at vi har vist for alle at regnskap hører hjemme i rådgiverkampen. Og i den skal vi kjempe med stadig større muskler i årene som kommer.

TA KONTAKT

Anders Aasen

Leder for forretningsutvikling

48 12 27 22 LinkedIn

Andreas Vik

Leder i Aider

91 78 65 25 LinkedIn

Sikter mot 600 millioner

– Vi rekrutterer også hardt. Nå i september holdt vi en nyansattsamling med 75 nye medarbeidere, hvorav cirka halvparten kom rett fra skolebenken. Og generelt er trykket så høyt at vi fremdeles har et stort behov for folk, sier Anders Aasen, leder for forretningsutvikling i Aider.

For 2022 sikter Aider mot en omsetning på 600 millioner, et mål Aasen mener de er på god vei til å nå.

– Så langt i 2022 har vi gjennom organisk vekst åpnet 3 nye kontorer, og flere skal det bli. I tillegg skal vi selvsagt fortsatt konsolidere. I sum betyr dette at veksten skal fortsette.

Han viser også til at de bare i løpet av de siste månedene blant annet har landet Den Norske Kirke, Bama og Norfund som kunder.

Fullfinansiert for vekst

Kvartalsrapporten viser også en YTD kontantstrøm fra driftsaktiviteter på 35 millioner kroner. Aider har også nylig hentet et obligasjonslån på 500 millioner – med trekkemuligheter opp til 1,75 milliarder.

– I tillegg til å være svært godt posisjonert i markedet, er vi med dette fullfinansiert for den videre veksten. Nå skal vi bare tråkke på gassen, avslutter Aasen.

 

Les hele kvaratlsrapporten her