AiderAider

En perfekt match!

Siden oppstarten i 2020 har det Stavanger-baserte regnskapsbyrået MDE Sigma vokst fra 1 til 12 ansatte. Nå fortsetter ferden som en del av kompetansehuset Aider. – Fremover skal vi levere mer, bredere og enda bedre, sier Kristina Eriksen, gründer og daglig leder av MDE Sigma.

I likhet med Aider har de aldri vært et tradisjonelt regnskapsbyrå. Fra første stund har MDE Sigma dyrket teknologioptimisme og endringsvilje. 

 

– En interesse for tech og fag er hjertet i dette selskapet, og alle våre 12 medarbeidere er tekniske økonomer. Vi er like gode på å skru og implementere ERP-systemer som vi er på å føre regnskap, sier Eriksen.

 

Eneste alternativ

Som et utradisjonelt og tech-modent regnskapsbyrå har det vært umulig å unngå å ha Aider i sidesynet. For Eriksen har det vært noe å strekke seg etter.

 

– Aiders reise har vært spennende og inspirerende. Det har nesten vært irriterende å følge med på, for de har ligget så nært vårt eget DNA, sier hun.

TA KONTAKT

Marie Grastveit

Kontorleder • Stavanger

90 86 61 73

En perfekt match

Derfor var Aider også – ikke overraskende – det eneste selskapet Eriksen og medarbeiderne kunne tenke seg å bli en del av. 

 

– For et år siden hadde vi ikke vært like positive til å selge, men vi merker jo at det blir stadig vanskeligere å være en mindre aktør i denne bransjen. Allikevel ville vi heller fortsatt for oss selv enn å bli med noen andre enn Aider. Det var det beste alternativet og en perfekt match, sier Eriksen, som sammen med kollegaene flyttet inn i Aiders lokaler allerede samme dag som kontrakten ble signert.

 

– Det er vel et eksempel på hvordan vi trives med å kaste oss rundt, legger hun til.

Opp og frem

I tillegg til spisskompetanse på de store systemene har MDE Sigma også spesialisert seg på å håndtere de store kundene. Det er en ekspertise Marie Grastveit, regionleder Aider Sørvest, ønsker hjertelig velkommen.

 

– Det er alltid gledelig å få med flinke folk på laget, og så er det jo spesielt spennende at de tar med seg et storkundesegment. Når vi med denne sammenslåingen blir over 100 rådgivere i regionen, kan vi utvide tjenesteleveransen til selskaper som vokser seg store og komplekse, sier hun og tilføyer:

 

– Nå skal vi hjelpe vekstselskaper opp og frem hele veien, og vi skal levere enda bedre tjenester for de små og mellomstore .

 

Også Eriksen tror at 1 + 1 i dette tilfellet blir langt mer enn 2. Hun peker på at sammenslåingen vil gi medarbeiderne flere muligheter. Samtidig vil regionskontorene få økt leveransekraft – både i form av kvalitet, fart og bredde.

– Det er så mange gode ideer rundt meg her, og nå får vi større muskler til å gjennomføre. Fremover kan vi utrette så utrolig mye mer, og jeg er stolt på forhånd over alt vi skal få til, sier Eriksen og avslutter: – Vi skal rett og slett levere mer, bredere og enda bedre.

Ønsker du å ta en prat med oss i Stavanger, kontakt oss her!