AiderAider
karrieremuligheter

Aider i Vestfold

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir. I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Og nå satser vi for fullt i Vestfold – velkommen til Aider!

Vi satser i Vestfold

Vi i Aider satser stort på regioner, og selv om vi vokser i rekordfart – og har 13 kontorer på tvers av landet – så har vi folk med svært god kompetanse og kjennskap i sine regioner. I Vestfold er det sandefjording Lene Kvia som står ved roret.

– Vi er opptatt av å ikke bare være til stede i storbyene, Aider skal like mye være ditt kontor på hjørnet. Da trenger vi flinke, erfarne folk med passion for det lokale næringslivet. Lene er en sånn person, sier Andreas Vik – leder i Aider.

Allerede har Lene store planer for hvordan Aider skal vokse på vestsiden av Oslofjorden.

– For meg har det vært overraskende å se hvor langt bak mange bedrifter ligger i digitaliseringsløpet. Her har Aider en helt annen innstilling, som harmonerer godt med mine. Skal vi komme noe sted, kan vi ikke bare prate om digitalisering. Vi må handle, sier Kvia.

TA KONTAKT

Lene Kvia

Kontorleder, Tønsberg • Regionsleder, Vestfold

91 39 63 34

Kontorer i Tønsberg og Sandefjord

I dag har Aider kontorer i både Tønsberg og Sandefjord. Tidligere hadde Aider et mindre kontor i Tønsberg med seks ansatte, men i 2020 slo de seg sammen med Agenda Regnskap – og har nå et stort kontor sentralt i sentrum.

I Sandefjord har nylig Master Regnskap blitt en del av Aider-familien, og utgjør nå en solid tilstedeværelse i byen.

Er du klar for morgendagens økonomitjenester?

Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Føler du at tiden ikke strekker til? Tid er en lukrativ vare, som de fleste ønsker seg mer av. Og driver du en bedrift må det føres regnskap – som tar mye tid. Tid som heller kan brukes på verdiskapende arbeid, og på kundene dine.

Mange ønsker å gjøre regnskapsjobben selv, og noen ansetter en dedikert regnskapsfører. Det er fullt mulig å gjøre regnskapet internt, men det finnes likevel mange gode grunner til å outsource regnskapet ditt. Bedre tid, trygghet og fleksibilitet er bare et par av dem.

 

Teknologi som gjør folk bedre

For oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Det er fundamentet alt annet bygges på. Selvsagt skal vi ta oss av regnskap. Men det er ikke det som gjør oss til Aider. Vi gir tallene retning. Vi gir folk råd. Vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Så, fortell oss – hvordan liker du å jobbe? Vi vet det er en jungel av løsninger og systemer der ute. Men vi skal lede deg gjennom. Med vår tilnærming til teknologi og integrasjoner, så finner vi alltid den løsningen som er best for deg.