AiderAider

Sett fart på kulturarbeidet

Kultur bygges og utvikles på alle nivåer i en organisasjon, men den må forankres i toppen. Har din ledelse den nødvendige bevisstheten rundt kulturutvikling?

Effektivt kursopplegg

Det er kanskje lett å overlate kulturarbeid til HR-avdelingen, men det er ingen helhetlig strategi. Tross alt: Kultur handler om både de små møtene og de lange linjene, og det er ledelsen som håndterer medarbeiderne i det daglige. Det betyr også at de må ha «kulturbrillene» på. 

Sammen med ViiB tilbyr vi et effektiv kursopplegg som gir deg nettopp det. Over 3 dager lærer du både hvordan du kartlegger nåsituasjonen – og hvordan du forvalter denne innsikten i det videre kulturarbeidet. 

Hvis du er blant dem som vet at kultur er viktig, men ikke helt vet hvor du skal begynne, er dette kurset du bør prioritere. 

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

Her får du med andre ord mer enn bare et kartleggingsverktøy. Kurset, som er basert på de gjennomprøvde modellene til nestoren Richard Barrett, gir deg like mye en personlig læringsreise som konkrete verktøy. Dermed blir du også rustet til å se og utvikle kultur i hverdagen.

Psst: Skulle du trenge hjelp til å fasilitere et kulturprosjekt etter kurset – eller bare ønsker litt HR-rådgiving? Da kan du selvsagt spørre oss i Aider. 

Så, er du klar for å ta første steg i en ny kulturreise? Vil du sette fart på utviklingen av en kultur som understøtter din virksomhetsstrategi?

Meld deg på her

«Dette kurset gir deg en pålitelig verktøykasse som lar deg avdekke hvordan kulturen faktisk ser ut i dag, og hvordan du kan jobbe med den videre..» – Karina Arnsen, partner og leder for Folk og kultur i Aider