AiderAider

Organisasjoner

Rakkestad Næringsråd valgte Aider: – De har et oppriktig engasjement

Som en privat næringsforening har Rakkestad Næringsråd et relativt komplekst regnskap. Men med Aider har de fått bedre kontroll og mer trygghet enn noen gang. – Jeg bruker ikke mye tid på regnskap lenger, sier daglig leder Ida Marie Ruud Stemmedalen.

Les mer

Drøbak og Frogn sokn etter pilotprosjekt med Aider: 70 prosent reduksjon i manuelle bilag

Det ble en ny hverdag for Per Ørjan Aaslid, kirkeverge i Drøbak og Frogn, da han flyttet lønn og regnskap til kompetansehuset Aider. Nå har han moderne økonomisystemer og et oppdatert regnskap. Men Aaslid er alltid på utkikk etter nye måter å effektivisere.

Les mer

Vaksdal kyrkjelege fellesråd bruker Aider til lønn og regnskap: Overrasket over at ikke alle fellesråd er med i denne løsningen

Også kirkelige fellesråd er prisgitt en sunn økonomi. For Bjart-Magnus Ndogo Rosvold, kirkeverge i Vaksdal, handler det om å skape rom for mer kirke. Med moderne økonomisystemer – og god hjelp fra Aider – har han nå en oversikt som hjelper ham med å ta bedre beslutninger.

Les mer

Fellesrådet har aldri brukt mindre tid på regnskap

Enkel skanning av bilag, null papirark og langt bedre arbeidsflyt. Det er blitt en ny hverdag for Drammen kirkelige fellesråd etter at de gikk over til ERP-systemet Xledger. – Vi bruker mindre tid på regnskap enn noen gang, sier Hans Jørgen Paulsen, økonomisjef i fellesrådet.

Les mer

Den norske kirke: Kraft i en felles løsning

Etter at kirkelig fellesråd i Trondheim byttet til Aiders skreddersydde regnskapsløsning, er ikke hverdagen lenger den samme. – Vi jobber helt annerledes nå, sier Lena Kongsrud, leder for økonomi og administrasjon i fellesrådet.

Les mer

Fellesrådet i Bærum baner vei for standardisering: Alt skal strømlinjeformes

Stadig flere fellesråd ser verdien av å knytte seg til Aiders skreddersydde ERP-løsning. En av dem som tråkker opp veien mot stordriftsfordeler, er fellesrådet i Bærum. – Vårt ønske er at alle som kommer etter oss, skal kunne høste disse gevinstene raskt, sier Stein Bjertnes, økonomisjef i Kirkelig fellesråd i Bærum.

Les mer

Fellesråd, Den norske kirke

Lønna ble helt riktig første gang! Gjennom samarbeidet med Aider har vi fått en god struktur i regnskapet, og arbeidsflyten går veldig bra.

Les mer