Innlandet

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir. I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Velkommen til Aider i Innlandet!

Snakk med oss om regnskap, rådgivning og teknologi. Kontakt oss

Aider sin ambisjon er å være utfordreren i regnskapsbransjen, og i 2021 fikk vi et etterlengtet kontor i Innlandet. Nå skal vi gi lokalt næringsliv rundt Mjøsa tilgang på innovative tjenester og kvalitet på et helt nytt nivå.

Det nye regionskontoret vil tilby Innlandet et bredt kompetansespekter, inkludert systemutvikling og -implementering. I tillegg samarbeider Aider i Innlandet med søsterselskapet Ascender for å kunne tilby spesialtilpasset rekruttering inn på våre kundeleveranser.

 

Litt annerledes

For Innlandets nye kompetansehus innenfor regnskap og økonomi, skal være litt annerledes. At de første ansatte ikke er tradisjonelle regnskapsførere, tror kontorleder Morten Alver sender et tydelig signal.

– Vi har en filosofi om at regnskap er et serviceyrke. Selvfølgelig skal vi ha kontroll på fag og systemer, men der vi kanskje skiller oss mest fra andre, er i hvordan vi leverer tjenestene. I Aider har vi et ønske om å skape den gode Aider-opplevelsen med alle kundene våre. Det dreier seg om å genuint ville hjelpe og bry seg om folk. Både folk vi møter hos kundene våre, men også folk internt hos Aider slik at de utvikler seg og løpende og bygger ny kompetanse.

Aider i Innlandet

Planen fremover er å etablere kontorer på Lillehammer, Hamar og Gjøvik, slik at du når som helst kan komme innom oss for en kaffekopp. Inntil da, ta gjerne kontakt med oss per telefon eller e-post, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Telefon
+47 90 65 25 70

E-post
morten.alver@aider.no

Kontakt oss i Innlandet

Morten Alver

Kontorleder • Innlandet

90 65 25 70