AiderAider

Energibransjen: Systemer for en ny hverdag

Skiftende konsernstrukturer, energikrise og økende rapporteringskrav. I kraft- og energibransjen er behovet for effektiviserende systemer større enn noen gang. Aider har de smarte løsningene for den nye hverdagen.

En ny hverdag for energibransjen

Effektive arbeidsprosesser starter med et godt ERP-system. Ikke bare får du samlet jungelen av tunge moduler og enkeltleveranser i én løsning – det lar deg ta bedre beslutninger.

Morgendagens økonomistyring handler nemlig om mer enn digitalisering og automatisering av manuelle prosesser. Du får selvsagt det også, men bedre teknologi tillater bedre innsikt, og med et ERP-system som Xledger får du beslutningsstøtte i sanntid

Det gjør at du kan snu deg fortere – og gjøre mer treffsikre valg.

- Skal du ha kontroll og oversikt på aktiviteten i selskapet ditt, måle den presist og rapportere effektivt, krever det et kraftig styringsverktøy, sier Gunnar Høgetveit, senior manager i Aider.

Tilpasset og sømløst – systemene bare funker

Vi kjenner energibransjen og vet hvor skoen gjerne trykker. Men fordi vi har et in-house tech-miljø, kan vi også hjelpe deg med å skreddersy løsningen din. Fortell oss hva du trenger, så fikser vi det. 

Har du systemer du gjerne skulle sett snakke sammen – eller ønsker deg et tilpasset rapporteringsverktøy som funker sømløst med for eksempel Xledger? Ikke noe problem.

Og naturligvis: Gjennom Aider får du mer enn bare system. Med et kompetansehus som partner får du langt flere kompetente hoder å trekke veksler på: Effektiviser driften din gjennom smart outsourcing av lønn og regnskap – eller få gode råd om alt fra bærekraft til HR.

Med ekstern spisskompetanse på speed dial kan du både redusere kostnader og samtidig unngå nøkkelpersonrisiko.

Så, vil du rigge deg for morgendagen?

Eller kanskje du bare har spørsmål om systemene vi kan tilby?

Bare slå på tråden, så tar vi en liten prat.