AiderAider
Aider-kontor-aktuelt

Aider i Kristiansand søker engasjert porteføljeleder

Vi i Aider tror at regnskapsbransjen må redefineres, og at det er vi som skal gjøre det. Da nytter det ikke bare med flinke flok – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi. Kanskje er du en av dem?

Vi er uredde og kompetente har fokus på skreddersydde systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at lønn og regnskap er et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere. Vi ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver og skaper merverdi for kunden.

Aider kan tilby gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker at du skal nå dine mål! For kundene er du en relevant rådgiver som evner å se deres behov og spiller dem gode. Som kollega trives du med nye utfordringer, og liker å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo.

TA KONTAKT

Silje Løland Trondsen

Senior Manager

99 41 96 22

Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du?

Fremtiden er digital. Derfor investerer Aider i mennesker

Vi søker etter deg som vil være med oss på ferden fremover. Du er en person som trives i dialog med kunder og er nysgjerrig på nye systemer og løsninger.

Som kollega trives du med nye utfordringer, og liker å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo. Du byr på deg selv og bidrar til å gjøre kollegaene dine gode. Du finner gode løsninger, tar ansvar, og liker å tenke nytt. Aider kan tilby gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker at du skal nå dine mål!

Arbeidsoppgaver som vil inngå i din rolle

 • Nøkkelrolle i utviklingen av selskapets kundeportefølje og bidra til vekst
 • Kundeansvar med fokus på løpende leveranser. Herunder økonomisk rådgivning, controlling, rapportering og årsoppgjør
 • Delta i kunde-/salgsmøter med fokus på optimalisering av styringsinformasjon og «added value» for kunden
 • Bidra til strategisk utvikling hvor rollen tar del i ledergruppen

 

Dine kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdanning
 • Regnskaps-, revisjons- eller rådgivningskompetanse fra konsulent- eller regnskapsmiljø
 • Gjerne leder- og/eller prosjektledererfaring

 

Personlige egenskaper

 • Utadvendt med et kommersielt tankesett og evner å holde i kundedialogen
 • Initiativrik, strukturert og løsningsorientert
 • Ansvarsbevisst og pålitelig
 • Serviceinnstilt
 • God fremstillingsevne, skriftlig og muntlig
 • Åpen for nye erfaringer og nysgjerrig på teknologi

Hvorfor Aider?

Vi vokser, og vi vokser fort. Vi tør å påstå at vi er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Det skjer spennende ting hos oss hele tiden, og som en del av vårt team vil du bli med på en lærerik og morsom reise.

Våre kunder er profesjonelle og har store forventninger til oss –det gjør oss skjerpet. Du blir en del av et fagsterkt lønnsteam der vi står sammen om å løse oppgavene og gjør hverandre gode.

 

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med Silje, som er kontorleder i Kristiansand.  Du kan ringe henne på telefon 99 41 96 22 om du har spørsmål om stillingen – eller sende søknad til HR ved Hilde Furu

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse etter avtale.