AiderAider
bytte økonomisystem

Brenner du for HR-området og vil være med på å bygge noe stort? Da ønsker vi å snakke med deg

Er du et kommersielt hode som også forstår mennesker? Trigges du av å ikke bare jobbe i en bedrift, men å utvikle den? Da bør du følge med nå.

Vi i Aider er i ferd med å gjøre noe ganske utrolig: Vi redefinerer hele regnskapsbransjen. Ambisiøst, men sant. Dette gjør vi gjennom å ha de flinkeste folka – og å tilby langt mer enn bare korrekte tall. Nå skal vi utvide tjenestetilbudet vårt også med HR, og vi håper du vil være med på reisen.

Så, liker du tanken på å bygge opp et helt nytt tjenesteområde for et av Norges dyktigste kompetansehus? Trives du i skjæringspunktet mellom business og mellommenneskelige relasjoner?

Da vil vi høre fra deg. Vi ser både etter deg som er nyutdannet, deg som har ledererfaring – og deg som allerede har solid erfaring på HR-området. Du er opptatt av mennesker, er god på å bygge relasjoner, har kommersiell teft og trives i dialog med kunder. 

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

Høres dette ut som deg? Perfekt. Da kjører vi videre. For du lurer kanskje på hvorfor du skal jobbe i Aider?

Hvorfor Aider?

For det første vokser vi – og vi vokser fort. Sannsynligvis er vi et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Det betyr også at det skjer spennende saker hver eneste dag. Det er en reise du ikke bare får være med på, men forme. Du blir en del av et fagsterkt kontor, med kunder i et bredt spekter av både bransjer og størrelser.

I tillegg kan vi tilby mye annet du helt sikkert vil like, som for eksempel:

 • muligheten til å få bygge opp et tjenestetilbud fra bunnen
 • spennende karriereutvikling
 • et entusiastisk arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer
 • fleksibel arbeidstid
 • konkurransedyktige betingelser

Og så litt mer om oppgavene dine før vi runder av…

Hos oss vil du få bryne deg på oppgaver som:

 1. HR for Hire: Ivareta våre kunders HR-funksjon i en kortere eller lengre periode (bistå kunden i å utvikle og implementere en HR-strategi, etablere retningslinjer og rutiner, gjennomføre HR-prosesser, utvikle ønsket kultur og gi lederstøtte)
 2. HR-System: Bistå kunden i implementering av HR-system (identifisere selskapets HR-prosesser, gi opplæring og veiledning i nytt system)
 3. HR-Produkter: Utvikle, tilpasse og levere HR-produkter (personalhåndbøker, arbeidsavtaler, varslingskanaler, HMS-håndbøker, lederhåndbøker, karriereveiledning, kulturprosjekter, HR Due Diligence, lederutvikling, medarbeiderundersøkelser og helsesjekk på HR-området)

 

Ikke bare-bare, altså. Vi vet.

Derfor ønsker vi at du kan sjekke av på følgende kvalifikasjoner:

 • Du er enten nyutdannet innen HR, har betydelig ledererfaring og ønsker å realisere en karriere innen HR, eller har allerede bygget en karriere innen HR-faget
 • Du er uredd, kreativ og nysgjerrig
 • Du er glad i folk, bygger lett relasjoner og tør å ta den vanskelige samtalen
 • Du er serviceinnstilt, ansvarsbevisst og pålitelig
 • Du er opptatt av utvikling – både din egen, kollegaens, kundens og Aiders
 • Du kommuniserer godt på både norsk og engelsk
 • Du er nysgjerrig på teknologi
 • Du er opptatt av å gjøre en forskjell

 

Henger du fortsatt med? Bra.

I Aider tror vi på kulturen. Vi er overbevist om at kultur er fundamentet for trivsel og utvikling i et selskap. Like fullt tror vi at det er en konkurransefordel i kampen om talenter og kunder. Dette er perspektivet vi lever etter, og som vil farge all vår HR-rådgiving. 

Vi håper du er med på tankegangen – og at du er villig til å formidle den med energi og begeistring. Da vil vi i så fall høre fra deg.

Bilde av en kvinne og en mann som sitter i en sofa og smiler

Er du interessert – eller bare nysgjerrig?

Ta kontakt med Karina Arnsen 95 26 01 55 – partner og ansvarlig for utvikling av HR som forretningsområde.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, og søknader behandles fortløpende. Tiltredelse etter avtale.