AiderAider

Kiropraktikk og andre helsetjenester

Når flinke folk jobber sammen, får vi til de utroligste ting. Er du klar for morgendagens økonomitjenester? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi verdifulle løsninger som er skreddersydd for din klinikk.

Spar tid og penger med Aider

Det er mye tid og penger å spare på å se mulighetene som ligger i å digitalisere og automatisere regnskapet. Og best av alt, du trenger absolutt ikke være god på regnskapsføring selv for å få dette til. Vi gjør jobben for deg, i det samme systemet som du bruker i dag!

Tid er en lukrativ vare, som de fleste ønsker seg mer av. Og driver du klinikk må det føres regnskap – som tar mye tid. Tid som heller kan brukes på verdiskapende arbeid, og på pasientene dine.

Mange ønsker å gjøre regnskapsjobben selv, og noen ansetter en dedikert regnskapsfører. Det er fullt mulig å gjøre regnskapet internt, men det finnes likevel mange gode grunner til å outsource regnskapet ditt. Bedre tid og trygghet er bare et par av dem.

TA KONTAKT

Anne Berit Lindseth

Kontorleder • Mosjøen

99 52 66 53

– Vi tilbyr fleksible og skalerbare avtaler til ulike typer klinikker, som kan endres i takt med din virksomhets behov, sier Monica Romstad, senior regnskapsrådgiver i Aider.

Vi jobber i dine systemer

Vi hjelper deg med å få satt opp systemet slik at flyten gjennom for eksempel Physica, ProMed, Visma eAccounting eller Tripletex går som den skal. Og fakturaer får du direkte inn i systemet på en enkel måte. Dette lærer vi deg!

En annen stor fordel med å utnytte mulighetene i eksempelvis Visma eAccounting eller Tripletex – med regnskapsfører som også jobber i systemet – er at du får en mye bedre og helhetlig oversikt over klinikkens økonomiske tilstand enn ved bare å følge med på bankkontoen. Alt i sanntid, naturligvis.

Fordelene for deg

 • Effektiv regnskapsføring i system som er tilpasset klinikker og enkeltmannsforetak i Eureka og NKF.
 • Du har til enhver tid god oversikt over bedriftens økonomi, i sanntid.
 • Med skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.
 • Løpende vurdering av muligheter for automatisering.
 • Du har samme informasjon, i samme system som regnskapsføreren din.
 • Vi tilbyr alle medlemmer av NKF og Eureka-kjeden spesielt gode priser. Og du vil derfor kunne redusere årlige kostnader på regnskapsføring.
 • Aider har god kunnskap om oppsett, integrasjon og drift av av en rekke systemer, som dere benytter.
 • Du velger hvor mye du vil gjøre selv i Visma eAccounting. Aider kan gjøre alt, eller du kan gjøre det meste selv. Du velger det timeantallet og kostnadsnivået som passer best for deg.

Vi satser og heier på helse

Hos oss er helse er et satsningsområde, og vi jobber spesielt inn mot primærhelsetjenester som blant annet fastleger, fysioterapeuter, kiropraktorer og optikere. Vi har rett og slett blitt skikkelige gode på å forstå deres regnskapsfaglige behov – som for eksempel utfordringer knyttet til fordelt merverdiavgift og integrasjon av journalsystemer.

Vi er opptatt av å være en god rådgiver som skaper merverdi og økt lønnsomhet for deg. Vi ønsker å være en sparringspartner som du kan snakke med og diskutere alt fra strategisk retning fremover, til konkrete spørsmål om drift – som for eksempel om hvorvidt butikkdriften tåler en ny medarbeider, hva dere skal gjøre med et overskudd eller om varebeholdningen er lønnsom. Snakk med oss, for sammen blir vi knallgode!

 

Få løsningen presentert

Hvis du lurer på hva løsningen innebærer, og hvordan vi kan hjelpe deg med å effektivisere regnskapsføringen – så kan vi ta et møte.

Da vil vi ta for oss:

 • Hvordan ønsker dere å jobbe? Hva vil fungere best for dere?
 • Hva trenger vi fra dere i det daglige?
 • Hvordan er prosessen for overgang til ny regnskapsfører?
 • Hvorfor regnskap er ikke et nødvendig onde, men et lønnsomt styringsverktøy.
 • Hvem er Aider, og hva menes med fremtidens regnskapsføring?

Regnskap er fundamentet alt annet bygges på. Vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Hvorfor Aider?

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Det er fundamentet alt annet bygges på. Selvsagt skal vi ta oss av regnskap. Ja, sannsynligvis klarer vi det bedre enn de fleste. Men det er ikke det som gjør oss til Aider. Vi gir tallene retning. Vi gir folk råd. Vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Aider jobber i de fremste skybaserte systemene på markedet, og vi hjelper våre kunder med integrasjoner og effektiv systembruk.

Velkommen til oss – vi gleder oss til å jobbe sammen!

Vi gleder oss til en uforpliktende prat! Ta kontakt med oss i Aider