AiderAider

Bærekraftsrapportering

Stadig flere selskaper opplever å bli spurt om hvordan de jobber med bærekraft. Spørsmålet kommer både i forbindelse med finansiering, rekruttering og salg. Er du forberedt på å svare? Og hva kan du egentlig dokumentere?

Vi i Aider er sikre på at denne utviklingen bare så vidt har begynt. Kravene til rapportering og dokumentasjon kommer til å bli større og flere – og det ønsker vi å forberede deg på. 

Kanskje er virksomheten din allerede i målgruppen for lovpålagt rapportering, som for eksempel Åpenhetsloven. Litt usikker? Ta kontakt med oss for å få vite nøyaktig hvilke krav som treffer din bedrift – og hva du må gjøre for å etterkomme dem.

TA KONTAKT

Sven Østebø

Leder for Bærekraftsrådgivning

98 54 57 81 LinkedIn

Frivillig rapportering

Selv om du enn så lenge ikke er pålagt å rapportere på bærekraftsarbeidet ditt, betyr det ikke at du ikke burde. Frivillig bærekraftsrapportering aktualiserer tematikken internt, hjelper deg å strukturere arbeidet – og viser verden at dere tar det på alvor.

- I en tid hvor mange selskaper prater om bærekraft, er metodisk rapportering beviset på at dere faktisk gjør noe, sier Sven Østebø rådgiver i Aider.

Finn dine KPIer

Skal du lykkes med bærekraftsarbeidet, er det viktig med regelmessig oppfølging. Vi i Aider kan hjelpe deg med å utvikle intern rapportering knyttet til utvalgte KPI-er – enten i egne rapporter eller som del av rapporteringen du allerede gjør. Det er helt opp til deg.

I tillegg til at rådgiverne våre er GRI-sertifiserte, jobber Aider tett sammen med Regnskap Norge for å kunne tilby NSRS-rapportering tilpasset små og mellomstore bedrifter.

Les Aider sin egen bærekraftsrapport her

Vil du komme i gang med bærekraftsrapportering, eller kanskje du bare har noen spørsmål? Ta kontakt med Aider