AiderAider

Aider blir Xledgers tredje platinumpartner – det blir spennende tider fremover!

Etter mange års intens og målrettet jobbing kan vi endelig smykke oss med å være platinumleverandør av Xledger. Den eksklusive klubben teller nå totalt 3 byråer. – Platinum er kanskje det høyeste nivået, men det markerer ikke slutten på vår reise i Xledger-universet. Dette er kun starten, sier Bjørnar Fjeld, leder for IT og tech i Aider.

Spørsmål om effektivisering og Xledger? Kontakt oss

Kanskje landets råeste Xledger-miljø

Regnskapssystemet Xledger er ikke bare vår største systemleverandør, det er plattformen vi har jobbet hardest med å videreutvikle.

– Aider har det vi mener er landets råeste Xledger-miljø. Og det har vi vært kjent for lenge. At vi nå blir platinumpartner, er bare nok et bevis på det, sier Fjeld.

En lang reise

Å bli 1 av 3 platinumpartnere for et ledende regnskapssystem har ikke vært en enkel reise. Og kort har den i alle fall ikke vært. 

– Vi har jobbet i over 12 år for dette. Nå har vi fått det til, og det er vi stolte av og glad for, sier Fjeld, som lover fortsatt spennende tider fremover:

– Ja, det har vært en lang reise, men vi kommer bare til å gire opp. Hverken Xledger eller Aider sitter stille i båten. Vi utfordrer og utvikler hverandre. Sammen skal vi fortsette å forenkle regnskap for både store bedrifter og folk flest.

Store ambisjoner

Allerede nærmer Aider seg 300 millioner i omsetning. Strategien og veien for videre kraftig vekst er klar. Her spiller naturligvis Xledger en viktig rolle.

– Vi har ambisjoner om å bli en nasjonal aktør som utfordrer de store aktørene i bransjen. En brikke i det er å bli enda bedre på det vi allerede er gode på. Som platinumbyrå befester vi vår posisjon, sier Fjeld og avslutter:

regnskapsfører

– Ikke minst vil vi takke alle i Xledger-communityet. Vi har hatt det mye moro i løpet av de 12 årene vi har vært en del av denne familien. Her skal vi fortsette å være, og mer moro skal det bli.

Vurderer du å bytte økonomisystem? Snakk med oss