AiderAider
Gående mann med kaffe og smarttelefon

Få en mer effektiv økonomistyring med Xledger på mobilen

Leder som også er aktiv i driften? Mye på farten? Med Xledgers mobilapp har du full oversikt og kontroll over økonomien – uansett hvor du befinner deg.

Vil du vite mer om Xledgers mobilapp? Kontakt oss

Xledger er et av de største og mest komplekse web-baserte økonomisystemene på markedet. Det betyr ikke at det behøver å være vanskelig å bruke.

– Xledger har vært gode på utvikling, og har hele tiden vært i forkant med å bruke ny teknologi. Det er et virkelig bra system de har bygget, sier Bjørnar Fjeld, partner i Aider.

Mann og dame går ute om prater med hverandre

Fleksibelt og skalerbart

Aider benytter Xledger som hovedverktøy. Det har de gjort siden 2008, og i dag har de et stort og kompetent konsulentmiljø som leverer løsningen.

– Bedrifter kan kjøpe bare systemet, eller de kan kjøpe regnskapstjenester av oss. Som regel tar vi mye av den jobben, men siden Xledger både er web-basert og rollestyrt, er det skreddersydd for arbeidsdeling. Vi gjør altså akkurat så mye som bedriften behøver, forteller Bjørnar.

At de kun betaler for tjenestene de ikke har kapasitet til å ta selv, gir små og mellomstore bedrifter større fleksibilitet og skalerbarhet.

– Det gjelder også selve systemet. Det har mange moduler, og du betaler kun for den funksjonaliteten du har behov for. Så om du er et selskap i vekst, har du ingen unødvendige kostnader, men samtidig gode muligheter for å utvide, sier han.

Mobilstyring for folk i farta

At Xledger er web-basert, gjør også at systemet er enkelt å bruke når du er på farten. Har du et nettbrett, har du full styring uansett hvor du befinner deg. I tillegg finnes det en egen mobilapp:

– Den har bankintegrasjon, slik at du får full oversikt over både saldoer og fakturaer som er kommet inn. En daglig leder vil kunne godkjenne dem i appen slik at de automatisk blir betalt, forklarer Bjørnar.

I tillegg kan alle ansatte bruke appen til å føre timer, reiser og utlegg. Den lar deg laste opp bilder av kvitteringer, og en leder får oversikt – og kan godkjenne – både timelister og reiser fra mobilen sin.

– Er du en leder som er aktiv i driften, er det enormt tidsbesparende å slippe å måtte inn på kontoret eller åpne en PC for å godkjenne. Nå kan du gjøre det fra hotellrommet eller byggeplassen, sier Bjørnar og avslutter:

– Det er mye mer effektivt. Mobilen er jo alltid i lomma.

Vil du vite mer om skybasert regnskap? Ta kontakt med Bjørnar