AiderAider

Kirken valgte Aider

Siden juni 2020 har Den norske kirke vært på utkikk etter en ny leverandøravtale for lønns-, personal- og regnskapstjenester. Nå har de valgt Aider. – Vi vil gratulere Aider som en verdig vinner av anbudskonkurransen, sier økonomisjef i Den norske kirke, Øyvind Berntsen.

Den nye avtalen trer i kraft høsten 2022, og Aider – som allerede er kirkens leverandør – kan dermed se frem til å fortsette det gode samarbeidet. 

 

En solid leverandør

Kirken opplyser om at de fikk inn tilbud fra tre høyst kompetente tilbydere. Aider endte opp med beste score på både pris og kvalitet/leveringsevne.

– Vi håper Aider via den nye rammeavtalen for LPR vil bli en solid leverandør som yter det ekstra som skal til for å videreutvikle effektive, sikre og brukervennlige systemer for lønn, personal og regnskap – for hele trossamfunnet Den norske kirke, sier Berntsen.

TA KONTAKT

Patricia Olsson

Regionsleder, Sørøst • Statsautorisert regnskapsfører

95 17 68 60 LinkedIn

Aider er stolte over å ha vunnet Den norske kirke. Nok en gang

Patricia Olsson, regionsleder Aider Sør, legger til at de er stolte over å ha vunnet anbudet nok en gang.

– Sammen har vi fått til mye siden 2016, og vi setter virkelig stor pris på anledningen til å bygge videre på dette gode samarbeidet. Nå skal vi utvikle leveransen videre og starte opp mange nye enheter i årene fremover.

Les Den norske sin egen nyhetssak om at de valgte Aider