AiderAider
Ung kvinne med smarttelefon snakker med ung mann

Snart ferdig med studiene?

Aider vokser hele tiden, og vi er alltid på leting etter flinke folk. Hvis du er selvgående, lærevillig og opptatt av morgendagens løsninger – da ønsker vi å ta en uforpliktende prat med deg.

Interessert i en prat? Registrér deg her

Vi er Aider

Vi lever i en verden drevet av endring. Og nesten daglig setter denne endringstakten nye forventninger – til mennesker, teknologi og tjenester. Vi mener dette er positivt. Denne endringstakten bringer med seg uante muligheter for utvikling, innovasjon og vekst – både for oss og våre omgivelser.

Det ligger stort ansvar i å forvalte disse mulighetene riktig. Og vi er lidenskapelig opptatt av å skape verdifulle løsninger. Vi tror at fremtidens bedrifter evner å utfordre, forenkle og samhandle. Vår kjernekompetanse innen regnskap, rådgivning og systemløsninger muliggjør og tilrettelegger for de riktige og gode beslutningene.

Vi er Aider. Vi gjør andre gode.
Vi skaper trygghet for morgendagens beslutninger.

Regnskapsføreren aider

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi vokser, og vi vokser fort. Vi tør å påstå at vi er et av de raskest voksende økonomikonsernene i Norge. Det skjer spennende ting hos oss hele tiden, og som en del av vårt team vil du bli med på en lærerik og morsom reise.

En typisk arbeidsdag hos oss er vanskelig å beskrive, for den blir nok sjeldent lik som dagen før – og læringskurven vil være bratt. Som nyansatt vil du bli kjent med hele Aider, og få prøvd deg på litt av alt.

Samtidig får du muligheten til å påvirke fra første dag, for hos Aider er det korte beslutningslinjer. Du vil være delaktig i din egen utvikling, og få muligheten til å gå i den retningen som passer best for deg.

Hvilke stillinger kan vi tilby?

Aider vokser hele tiden, og vi er alltid på leting etter flinke folk. Hvis du er selvgående, lærevillig og opptatt av morgendagens løsninger – da ønsker vi å ta en uforpliktende prat med deg. Nedenfor finner du en liste over konkrete stillinger vi er på utkikk etter for tiden.

  • Regnskapskonsulent
  • Systemkonsulent
  • Utvikler
  • Controller
  • Management for Hire (spesiell kompetanse)

Dersom ingen av disse skulle passe, så nøl ikke med å sende oss en åpen søknad.

Interessert i en prat? Ta kontakt med Hilde!

regnskapsfører