AiderAider
To damer som ler og smiler på kontoret

Her får jeg brukt regnskap til å skape

Anne Bjelland Jensen (30) er utdannet siviløkonom fra NHH, og begynte som rådgiver hos oss i mai 2020. I denne kaffepraten kan du bli litt bedre kjent både med henne og med Aider som arbeidsplass. Sjekk hvorfor hun søkte jobb her – og hvorfor hun trives så godt!

Nysgjerrig på dine karrieremuligheter i Aider? Kontakt oss i dag

For noen er det å velge studium en vanskelig og tankefull prosess. For Anne var det egentlig ganske opplagt.

– Jeg har alltid vært glad i tall, spesielt det å grave meg ned i dem og analysere. Så siv.øk ble en utdanning som både gav meg allsidighet og mulighet til å jobbe med det som interesserer meg.

– Hvordan fikk du nyss om Aider?

– Jeg var så heldig at jeg hadde en venninne som begynte i Aider like før meg. Hun hadde ikke annet enn lovord å gi, og jeg var egentlig klar for å prøve noe nytt. Inntrykket mitt fra henne var at Aider hadde både hadde et trivelig arbeidsmiljø, dyktige ledere og generelt flinke folk.

Bile av Anne som smiler

– Hvordan var det å begynne i ny jobb rett etter total nedstengning?

– Første arbeidsdag var egentlig bare at jeg fikk hentet PC-en på kontoret før jeg satte meg rett på hjemmekontor. Men jeg fikk samtidig et utleieoppdrag i fanget nesten med en eneste gang, så jeg fikk raskt nok å gjøre.

– Det var vel en overgang du taklet greit?

– Ja, jeg er opptatt av å bli utfordret faglig, og det å bli kastet litt ut i ting er jo et eksempel på det. Samtidig så opplever jeg å bli sett og hørt, og det setter jeg pris på. Jeg blir gitt både ansvar og tillit nok til å utvikle meg på mine premisser.

– Noen tenker kanskje at regnskap er litt kjedelig?

– Mjo, sånn var det kanskje før. Men i dag er det jo i regnskap det skjer. Du sitter ikke i etterkant og sjekker at ting stemmer, du har mulighet til å påvirke. Du får kjenne på pulsen til selskapene du jobber med, og du gir råd som gir dem retning. Ja, du bruker regnskap til å skape.

– Hva er det beste med å jobbe i akkurat Aider?

– Jeg liker spesielt godt at det faktisk er et kompetansehus. Du sitter ikke på din egen tue og gjør alt fra A til Å, men du jobber sammen i team for å skape mest mulig verdi for kunden. Seniorene og juniorene spiller hverandre gode, og det er i det hele tatt skikkelig bra miljø.

– Jo, og så er det noe med størrelsen som er akkurat passe for meg. Det er et ungt selskap i vekst, så du kan være med og påvirke, samtidig som de er store nok til å ha spennende kunder. Når de i tillegg satser hardt på både teknologi, er det en perfekt arena for alle som har karrieren foran seg.