AiderAider
Mann på kontorplass

Management for hire

Har du akutt behov for en daglig leder, økonomisjef eller prosjektleder? Å finne rett person til en stilling kan være utfordrende, og i noen tilfeller nærmest umulig. Å finne rett person på kort varsel, og til rett tid, er en kunst.

Management for hire, eller interimledelse, kan være en god løsning for virksomheter som har et akutt eller midlertidig behov for å fylle nøkkelfunksjoner i daglig drift eller styrevirksomhet.

 

La oss hjelpe deg med kompetansen du trenger – akkurat når du trenger den

Fordelen med en innleid leder er at du får en person som sitter i organisasjonen i en definert rolle, og som har samme engasjement for jobben som en fast ansatt. Samtidig har vedkommende med seg en leders verktøykasse, perspektiv og integritet. På denne måten får du best mulig leveranse gjennom hele oppdraget.

– Hos Aider får du en operativ kompetanse og kapasitet umiddelbart, som kan bidra til å finne og utføre verdifulle løsninger og beslutninger, skape resultater, og øke din lønnsomhet, sier Åge Flohr, senior bedriftsrådgiver i Aider.

TA KONTAKT

Geir Finholdt

Partner

91 89 84 61

Åge Flohr

Senior bedriftsrådgiver

90 61 04 25
aider regnskapsføreren

Aider tilbyr allsidige, fleksible og operative ledere som kan fylle nøkkelposisjoner i din virksomhet, og som bistår med endrings- og utviklingsprosjekter for kortere eller lengre perioder. Erfaring fra ulike bransjer og virksomhetstyper, gjør at Aiders ledere og rådgivere raskt kan fylle et bredt spekter roller.

Vår sammensetning av spesialister har kompetanse innen mange ulike fagområder, og vi kan levere gode roller og nøkkelpersoner som:

  • Daglig leder
  • Styreleder/-medlem
  • Økonomisjef
  • Prosjektleder
  • Controller
  • HR-sjef

Les mer om hva et styre har ansvaret for:

Fleksible løsninger

Ser du etter en person til et fulltidsengasjement, innleie på timebasis eller noe midt i mellom: Vi finner løsningen som passer til ditt behov.

– Med oss er det kort vei til kompetanse og kapasitet, noe som vanligvis er både tid- og ressurskrevende å finne. En snarvei kan være til god hjelp- særlig når behovet er akutt der og da, avslutter Flohr.

Har du akutt behov for en daglig leder, økonomisjef eller prosjektleder? Kontakt oss, så hjelper vi deg med på finne rett person til rett tid.