AiderAider

Vi åpner vårt første kontor i Bodø

Vi i Aider fortsetter ferden mot nord, og åpner et nytt kontor i kulturhovedstaden Bodø. Det er regnskapsbyrået Imprezzio som nå blir en del av Aider-familien. – Det er klart vi måtte hit. Bodø vant jo serien i fjor, og vi går alltid for vinnerlaget, sier Andreas Vik, daglig leder i Aider.

Det blir en søt gjenforening for Andreas og Imprezzio-gründer Marianne Blix. For nær 10 år siden jobbet de sammen i shared services-senteret til Telenor, hvor Andreas var leder. Nå blir de nok en gang kolleger.

– Ekstra morsomt er det at «nabokontoret» vårt på Mosjøen springer ut fra det gamle shared services-senteret til Elkem. Jeg tror det sier noe om vår evne til å få med de flinkeste folka videre når gamle modeller dør. Sånn jobber vi fortsatt, sier han.

TA KONTAKT

Marianne Blix

Kontorleder • Bodø

95 97 32 92

Aider er fremtiden

I Aider har vi hele veien hatt Nord-Norge som en del av vår vekststrategi, og Bodø har vært en selvskreven kandidat.

– Men vi kompromitterer aldri på kvalitet, og er nøye med hvem vi knytter til oss. Derfor var det kult at Marianne ringte. Vi vet hva hun står for, og det tok ikke lang tid før vi ble enige, sier Andreas.

For det var Blix som først tok kontakt med sin gamle sjef. Hun så hva Aider var i ferd med å gjøre – og ville være med.

– Imprezzio er hjertebarnet mitt, men skal du bygge opp noe som varer, må du tenke fremover. Og jeg tror Aider er fremtiden. Det er ingen jeg heller vil ha på laget, sier Blix.

Foto: Lars Martin Halvorsen

Må være der det skjer

Mens tradisjonelle regnskapsbyrå gjerne jobber spesialisert med mindre kunder, har vi Aider satset på å samle mange økonomidisipliner under samme tak. Det har latt oss betjene større selskaper.

– Det betyr også at vi må være til stede der disse selskapene er, og Bodø er et knutepunkt hvor det skjer ekstremt mye. Der det skjer ting, der skal vi være, sier Andreas.

Og sammenslåingen med Imprezzio er langt fra siste kast fra sønnavinden Aider. Nå blåser det opp til storm.

– Nå skal vi dyrke et robust og yrende miljø i Bodø, og vi skal vokse både organisk og gjennom å knytte til oss enda flere flinke folk og partnere. I tillegg har vi spesiell kompetanse inn mot entreprenør- og elektroindustrien her oppe, og den ønsker vi å videreutvikle, sier Andreas og avslutter:

aider regnskapsføreren

– Reisen mot nord slutter definitivt ikke her.