AiderAider

Østfold er Aider sin nye regionsatsing

Det blir stadig færre «blank spots» på kartet for Aider. Nå kan endelig industribastionen Østfold krysses av. – Vi skal tilby bedriftene i regionen økonomitjenester på et nytt nivå, sier Robin Aleksander Olsen, leder for det nye kontoret som skal ligge i Sarpsborg.

For Aider har det alltid vært et mål å dekke hele vårt langstrakte land – enten det skjer gjennom sammenslåinger eller nyetableringer. Denne gangen holdt det å parkere noen pendlerbiler. 

– Vi er flere med en tilknytning til Østfold som frem til i dag har pendlet inn til Oslo. Nå går vi heller sammen og danner kjernen i vår nye regionsatsing, sier Olsen.

 

Støtter det lokale næringslivet

Fundamentet er allerede på plass, og Aider-leder Andreas Vik har tro på at de er raskt oppe og går. 

– Skal du bygge opp noe fra bunnen, trenger du dyktige folk, og det har vi. I Aider sier vi at vi setter folk først, og det merkes på arbeidsmiljøet og leveransene til kundene våre. Så nå er vi på utkikk etter flere som vil være med på laget, sier Vik.

Østfold som region har lange industritradisjoner og yrende handelsvirksomhet. Nå ser Vik frem til å kunne støtte det lokale næringslivet gjennom varierte og kundetilpassede leveranser.

– Den kjernen vi nå starter med, består av flinke regnskapsfolk med høy tech-kompetanse. De ressursene tror jeg regionen vil få stor nytte av, enten det er gjennom utleie eller som sparringspartnere.

TA KONTAKT

Robin Aleksander Olsen

Kontorleder, Sarpsborg • Regionsleder, Østfold • Statsautorisert regnskapsfører

90 29 97 98 LinkedIn

Et unikt kompetansenettverk

En som skal være med på å styre det nye Aider-showet i Østfold, er siviløkonom og hjemflyttet særping Jesper Jansen.

– Dette er et utrolig kult område, med både større industribedrifter og nyskapende, fremoverlente selskaper i helt nye markeder. Samtidig ser vi hos flere selskaper at økonomifunksjonen er blitt hengende noe etter, og de bærer preg av utdaterte løsninger og manuelle prosesser. Disse skal vi hjelpe å effektivisere.

Jansen tror Aider står unikt posisjonert til å gjøre nettopp det. For første gang får næringslivet i Østfold tilgang på et kompetansenettverk som ikke bygger på revisjon som primærtjeneste.

– Dette er jo kjernen i det som gjør Aider til en så god partner. Vi kan tilby et bredt spekter av økonomitjenester uten å være bundet av de restriksjonene som revisorene er bundet av. Det var på tide at også Østfold-bedrifter fikk en så nyttig nabo.

– Helt i forkant

Jansen er også opptatt av å bygge opp en arbeidsplass som kan tiltrekke seg unge talenter.

– Vi starter med blanke ark i Østfold, så dette er en unik mulighet til å få være med på å bygge opp noe, samtidig som du har et solid selskap som Aider i ryggen. Du blir en del av reisen til et selskap i voldsom vekst, og du kommer tett på nøkkelpersoner du kan lære mye av. De som hopper på dette toget nå, vil nok få mye igjen for det, sier han. 

Kollega og kontorleder Olsen beskriver Aider som et bredt kompetansehus med et teknologisk tilsnitt.

– Nå får næringslivet i Østfold en partner som ligger helt i forkant når det gjelder teknologi i økonomiaksen. Det er ingen grunn til at Østfold skal ligge bak Oslo når det gjelder å modernisere økonomifunksjonen.

 

Skynder seg sakte

Også Olsen legger vekt på å få tak i de flinkeste folka i fylket. Planen er tross alt å skalere raskt, men stabilt.

– Målet er å bli 15–20 personer ved utgangen av 2024. Det viktigste er likevel at vi forblir tro mot Aider-tankegangen. Vi skal vokse fort, men aldri miste oss selv. 

Uansett om du er potensiell samarbeidspartner, kandidat eller kunde, er det ikke lenge igjen å vente: Kontoret åpner på sensommeren.

– Vi ser frem til nok en kul og spennende Aider-reise, nå i eget fylke. Så for alle som vil være med, er det bare å ta kontakt, avslutter han.

 

Vi leter etter flinke folk til kontoret i Østfold – se våre ledige stillinger her: